Αποστολή αρχείων

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα

Στείλτε μας ηλεκτρονικά τα αρχεία σας προς επεξεργασία ή απομαγνητοφώνηση. Ενημερωνόμαστε αυτόματα για την κάθε αποστολή σας.

Αν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική μας επικοινωνία, παρακαλούμε να σημειώσετε μία σύντομη περιγραφή του αρχείου που μας στέλνετε συν οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες (όπως γλώσσα ήχου, επιθυμητό χρόνο παράδοσης, και σύνολο αρχείων ήχου που θα πρέπει να παραλάβουμε). Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Με την παραλαβή των αρχείων σας, κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραλαβή και να ζητήσει τυχόν διευκρινίσεις.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@officesupport.gr) είτε μέσω τηλεφώνου (+30 210-7560244).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν το μήνυμά σας αφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Φορμίωνος 69-71, 16121, Καισαριανή, 4ος όροφος
ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 18:00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 210-7560244
EMAIL
info@officesupport.gr
Fax
+30 210-7563753

Φόρμα επικοινωνίας    Με την αποστολή της φόρμας, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω της ιστοσελίδας officesupport.gr συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για σκοπούς επικοινωνίας. Διάβασα τους Όρους Χρήσης/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική cookies και αντιλαμβάνομαι ότι έχω, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων μου.