Ψηφιοποιήσεις κασετών & μπομπινών ήχου, δίσκων βινυλίου, minidiscs

Κασέτες ήχου, δημοσιογραφικές κασέτες, MiniDiscs, μπομπίνες ήχου και δίσκοι βινυλίου.

Σχεδόν όλοι έχουμε σε κάποιο συρτάρι κασέτες ήχου από τα παλιά. Ναι, εκείνες που γυρνούσαμε με ένα στυλό ή τις μικρότερες που ηχογραφούσαμε τις διηγήσεις της γιαγιάς μας ή είχαμε στον αυτόματο τηλεφωνητή. Μπορεί να μη θυμόμαστε καν τι περιέχουν, όμως τις κρατάμε γιατί ξέρουμε πως εκεί υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό: αναμνήσεις.

Επίσης, οι δίσκοι βινυλίου, έχουν αξία συναισθηματική, όμορφα εξώφυλλα και συχνά περιέχουν εκτελέσεις μουσικών κομματιών που σήμερα είναι δυσεύρετες. Ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε να πετάξει στα σκουπίδια δίσκους βινυλίου! Ωστόσο, η ακρόασή τους δεν συμβαδίζει πλέον με τον τρόπο ζωής μας, είτε γιατί έχει χαλάσει το πικάπ, είτε γιατί μας κουράζει ο καθαρισμός πριν την τοποθέτηση στο πλατό, είτε γιατί μας φαίνεται βουνό ακόμα και το ότι πρέπει να αλλάζουμε πλευρά στο δίσκο. Αφήστε δε το άγχος να μην κουνηθεί η βελόνα και γρατζουνιστεί ο δίσκος!  Με τα χρόνια οι δίσκοι βινυλίου αποκτούν όλο και μεγαλύτερη συλλεκτική αξία και είναι σημαντικό να τους προστατεύσουμε από αλλοιώσεις που προκαλεί η συχνή χρήση τους. Τα ψηφιακά αρχεία μάς δίνουν τη δυνατότητα να ακούσουμε ξανά και ξανά το ίδιο κομμάτι, χωρίς να ανησυχούμε για φθορές που μπορεί να προκληθούν.

Διαβάστε περισσότερα


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Ψηφιοποίηση κασετών ήχου

Τεχνικά θέματα


 • Εξοπλισμός
 • Μορφή αρχείων
 • Επεξεργασία αρχείων
 • Ασφάλεια
 • Παράδοση αρχείων

Χρησιμοποιούμε κασετόφωνα, pickup και μπομπινόφωνα SONY, DENON, AKAI και TEAC, κάρτα ήχου ESI και καλώδια AUDIOPHONY, που μας εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα: υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά αρχεία ήχου (bit rate: 320 kb/s, sampling rate: 44.1 kHz).

Επιλέξτε τη μορφή που θέλετε να έχουν τα ψηφιακά σας αρχεία: χωρίς συμπίεση (όπως τα .wav), με μικρή συμπίεση (όπως τα .flac) ή με πλήρη συμπίεση (όπως τα .mp3).

Για κάθε κασέτα ή βινύλιο παραδίδεται ένα αρχείο ήχου, ενώ για κάθε μπομπίνα ήχου παραδίδονται από 1 έως 4 αρχεία ήχου, ανάλογα με τα κανάλια που έχουν εγγραφεί. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού κομματιών, εφόσον τα κομμάτια έχουν κενό λίγων δευτερολέπτων μεταξύ τους.Τέλος, σε περίπτωση που το αρχείο περιέχει κάποιο μόνιμο βόμβο/θόρυβο, μπορεί να γίνει αποθορυβοποίηση (εάν αυτό είναι τεχνικά εφικτό). Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα, καλέστε μας στο 210-7560244.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το υλικό σας είναι μοναδικό και αναντικατάστατο. Για αυτό, μην ανησυχείτε! Θα προσέξουμε τις κασέτες, τις μπομπίνες, τους δίσκους βινυλίου και τα MiniDiscs σαν να ήταν δικά μας, φυλάσσοντάς τα σε χώρο προστατευμένο από σκόνη, υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία.
Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τους δίσκους βινυλίου, θα πρέπει να ξέρετε πως τους τοποθετούμε στο πλατό χωρίς να ακουμπάμε την επιφάνειά τους, αφού πρώτα τους καθαρίσουμε. Μετά την ψηφιοποίηση μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι δίσκοι σας θα είναι πιο καθαροί από ποτέ.

Σε CD/DVD, σε USB stick ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, η επιλογή είναι δική σας.
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το CD player του σπιτιού ή του αυτοκινήτου, τότε χρειάζεστε ένα audio CD και, φυσικά, το υλικό σας αξίζει να εγγραφεί μόνο στο καλύτερο. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε δίσκους της CMC (πρώην Taiyo Yuden), για να εξασφαλίσουμε πως θα μπορείτε να τα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.
Εάν, ωστόσο, θέλετε να αναπαράγετε ή να επεξεργαστείτε τα αρχεία σας στον υπολογιστή, η καλύτερη επιλογή είναι ο εξωτερικός σκληρός δίσκος ή ένα USB stick. Και ακόμα και εάν δεν διαθέτετε τέτοιο μέσο, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε USB stick ή να σας δανείσουμε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο για τη μεταφορά των αρχείων σας, με μόνη υποχρέωση να μας τον επιστρέψετε εντός 10 ημερών. Για λόγους backup, στην περίπτωση που θέλετε CD, σας προτείνουμε να μεταφέρουμε, χωρίς καμία χρέωση, τα ψηφιακά αρχεία σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB stick. Με αυτό τον τρόπο, τα αρχεία σας θα είναι για πάντα ασφαλή, ακόμα και αν το CD χαραχθεί ή σπάσει.

Συχνές ερωτήσεις


 • Έχω μία κασέτα με κομμένη ταινία. Μπορεί να ψηφιοποιηθεί;
 • Έχω πολλές κασέτες ήχου που δεν γνωρίζω το περιεχόμενό τους, καθώς το κασετόφωνό μου έχει χαλάσει. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
 • Πώς θα μου παραδοθεί το ψηφιακό αρχείο ήχου;
 • Τί μορφή ψηφιακού αρχείου να επιλέξω;
 • Πόσα αρχεία ήχου θα πάρω για κάθε κασέτα, μπομπίνα ή βινύλιο;
 • Γιατί να ψηφιοποιήσω τη συλλογή των κασετών μου;
 • Η κασέτα μου είναι σπασμένη. Μπορεί να ψηφιοποιηθεί;
 • Από τις κασέτες που έχω, θέλω να φτιάξω μία συλλογή σε CD, επιλέγοντας μόνο εκείνα τα τραγούδια/σημεία που με ενδιαφέρουν. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;
 • Έχω μία κασέτα με κακή ποιότητα ήχου, μπορεί να βελτιωθεί;
 • Πόσος χρόνος απαιτείται για την ψηφιοποίηση των κασετών ήχου;
Έχω μία κασέτα με κομμένη ταινία. Μπορεί να ψηφιοποιηθεί;

Στην περίπτωση αυτή, θα γίνει προσπάθεια επιδιόρθωσης, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό. Ωστόσο, θα πρέπει  να γνωρίζετε πως, κατά την επιδιόρθωση, θα χρειαστεί να κοπεί ένα μικρό τμήμα της μαγνητοταινίας, με αποτέλεσμα να χαθεί το αντίστοιχο κομμάτι ήχου.  Το κόστος επιδιόρθωσης κυμαίνεται από 5 έως 8 Ευρώ ανά κασέτα πλέον ΦΠΑ, ανάλογα με τη δυσκολία της επισκευής.

Έχω πολλές κασέτες ήχου που δεν γνωρίζω το περιεχόμενό τους, καθώς το κασετόφωνό μου έχει χαλάσει. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Βεβαίως! Θα κλείσουμε ένα ραντεβού στo γραφείo μας και θα ακούσουμε μαζί ένα ενδεικτικό τμήμα από την κάθε κασέτα, προκειμένου να επιλέξετε ποιες τελικά επιθυμείτε να ψηφιοποιηθούν. Η χρέωση είναι 30 Ευρώ ανά ώρα ελέγχου, σε περίπτωση που δεν θέλετε να προχωρήσετε στην ψηφιοποίησή τους, ενώ, εάν μας αναθέσετε μέρος ή το σύνολο της συλλογής σας, η αντίστοιχη χρέωση διαμορφώνεται στα 15 Ευρώ ανά ώρα ελέγχου. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας

Πώς θα μου παραδοθεί το ψηφιακό αρχείο ήχου;

Τα αρχεία ήχου παραδίδονται είτε σε ψηφιακούς δίσκους Audio CD, έτσι ώστε να είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους από τα περισσότερα CD players ή υπολογιστές, είτε σε USB stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο δίσκο, η Office Support μπορεί να σας δανείσει, χωρίς χρέωση, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για τη μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή σας, με την υποχρέωση να επιστραφεί εντός δέκα ημερών.

Τί μορφή ψηφιακού αρχείου να επιλέξω;

Οι κασέτες ήχου μπορούν να μετατραπούν/ψηφιοποιηθούν σε διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως .wav, .mp3 ή άλλη μορφή.

Πλεονεκτήματα αρχείων .wav:

 • περιέχουν μη συμπιεσμένο υλικό σε πολύ καλή ποιότητα
 • μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε .mp3 ή άλλης μορφής αρχεία
 • η αναπαραγωγή τους μπορεί να γίνει από τα περισσότερα CD players, ακόμα και από συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας.

Πλεονεκτήματα αρχείων .mp3:

 • καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο αποθήκευσης στον ηλεκτρονικό υπολογιστή
 • μπορείτε να αποθηκεύσετε την προσωπική σας συλλογή κασετών σε λίγα CD, προκειμένου να εξοικονομήσετε χώρο και να είναι πιο εύκολη η διαχείριση
 • τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου υποστηρίζουν αρχεία .mp3.

Για κασέτες διάρκειας 60 λεπτών απαιτείται ένα audio CD, ενώ για κασέτες με μεγαλύτερη διάρκεια απαιτούνται περισσότερα CD.  Εάν τα ψηφιακά αρχεία είναι σε μορφή .mp3, τότε υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθούν πολλές κασέτες σε ένα μόνο CD.  Ενδεικτικά, ένα τυπικό CD των 700MB μπορεί να χωρέσει περίπου δέκα ώρες ήχου, δηλαδή δέκα κασέτες της μίας ώρας.

Πόσα αρχεία ήχου θα πάρω για κάθε κασέτα, μπομπίνα ή βινύλιο;

Για κάθε κασέτα ή βινύλιο δημιουργείται ένα ψηφιακό αρχείο, ενώ για κάθε μπομπίνα ήχου δημιουργούνται έως 4 αρχεία, ανάλογα με τον αριθμό των εγγραφών/καναλιών.

Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα διαχωρισμού κομματιών (split track), όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό. Για αυτήν την υπηρεσία υπάρχει επιπλέον χρέωση, η οποία εξαρτάται από τον αριθμό των διαφορετικών ηχητικών που υπάρχουν σε κάθε κασέτα/βινύλιο/μπομπίνα:

Αριθμός κομματιών Τιμή πλέον ΦΠΑ
2 έως 5 2,00 €
6 έως 15 3,00 €
16 έως 35 6,00 €
36 έως 50 8,00 €
51 και πάνω κατόπιν συνεννόησης
Γιατί να ψηφιοποιήσω τη συλλογή των κασετών μου;

Η ψηφιοποίηση δημιουργεί προστιθέμενη αξία καθώς τα ψηφιακά αρχεία:

Διασώζουν μοναδικές στιγμές της ζωής μας. Με την ψηφιοποίηση δημιουργούμε αντίγραφα των φυσικών αρχείων, διατηρώντας την πολύτιμη πληροφορία που αυτά περιέχουν, η οποία είναι τρωτή στο χρόνο λόγω της ευαισθησίας που παρουσιάζουν οι μαγνητικές ταινίες.

Είναι εύκολη η αναπαραγωγή, η επεξεργασία και η αντιγραφή τους από κινητό τηλέφωνο, tablet ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Είναι πολύ εύκολη η αναζήτηση και η αρχειοθέτησή τους.

Το φυσικά αρχεία παραμένουν άθικτα, καθώς έχετε πρόσβαση στα αντίστοιχα ψηφιακά. Κατά συνέπεια, περιορίζεται η φθορά του «ευαίσθητου» πρωτοτύπου.

Μας εξασφαλίζουν ελεύθερο χώρο και ευκολία στη μεταφορά.

Γίνονται μοναδικά δώρα! Σκεφτείτε την έκφραση του παιδικού σας φίλου, του συγγενή σας ή κάποιου συναδέλφου, όταν του προσφέρετε μία ξεχωριστή ηχογράφηση που έγινε πριν από δεκαπέντε χρόνια. Ένα ιδιαίτερο δώρο, χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η κασέτα μου είναι σπασμένη. Μπορεί να ψηφιοποιηθεί;

Έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τη μαγνητοταινία σε ένα νέο κουτί/κέλυφος, προκειμένου να είναι δυνατή η αναπαραγωγή της. Θα χρειασθεί, ωστόσο, να δούμε την κασέτα, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το εάν είναι εφικτή η επισκευή, αλλά και για το σχετικό κόστος.

Το κόστος επιδιόρθωσης και αντικατάστασης κελύφους είναι 8 Ευρώ ανά κασέτα πλέον ΦΠΑ επιπλέον του κόστους ψηφιοποίησης.

Από τις κασέτες που έχω, θέλω να φτιάξω μία συλλογή σε CD, επιλέγοντας μόνο εκείνα τα τραγούδια/σημεία που με ενδιαφέρουν. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;

Φυσικά και είναι εφικτό! Αρχικά, θα ψηφιοποιήσουμε το σύνολο του περιεχομένου των κασετών και, εν συνεχεία, από τα ψηφιακά αρχεία θα επιλέξουμε τα σημεία που θα μας υποδείξετε, τα οποία και θα εγγραφούν στο CD. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γνωρίζετε ότι στα Αudio CD υπάρχει περιορισμός 80 λεπτών ανά δίσκο, ενώ στα Data CD ο περιορισμός είναι τα 700MB και στα Data DVD τα 4,7GB.

Έχω μία κασέτα με κακή ποιότητα ήχου, μπορεί να βελτιωθεί;

Η ποιότητα του ψηφιακού αρχείου εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα του πρωτοτύπου. Κατά συνέπεια, εάν η αρχική ηχογράφηση είναι καλή, το ψηφιοποιημένο αρχείο θα έχει πολύ ικανοποιητική ποιότητα.  Εάν, ωστόσο, το αρχείο έχει ένα μόνιμο θόρυβο/βόμβο σταθερής συχνότητας, τότε υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί με την επεξεργασία της αποθορυβοποίησης. Στην Office Support χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ψηφιοποίηση των κασετών ήχου;

Ο συνήθης χρόνος για την ψηφιοποίηση 2-3 εξηντάλεπτων κασετών είναι 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του υλικού. Σε περίπτωση που η ψηφιοποίηση πρέπει να γίνει άμεσα, υπάρχει η δυνατότητα express παράδοσης, κατόπιν συνεννόησης.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον αριθμό, τη διάρκεια και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κασέτες (κομμένη ή τσαλακωμένη ταινία, σπασμένο κέλυφος, ανάγκη καθαρισμού από σκόνη), καθώς και από τη διαθεσιμότητα που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Σε περίπτωση express παράδοσης, το κόστος προσαυξάνεται κατά 30%.

Παρακαλώ, σημειώστε πως η Office Support λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 18:00.


Τιμοκατάλογος

Standard & Premium υπηρεσία – Τιμοκατάλογοι ψηφιοποίησης κασετών ήχου, μπομπινών ήχου, δίσκων βινυλίου και MiniDiscs

Η Office Support διαθέτει δύο υπηρεσίες για την ψηφιοποίηση και διάσωση αρχείων με ηχητικό περιεχόμενο, τη Standard και την Premium, προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.  Υπάρχει, εντούτοις, η δυνατότητα οι προαναφερόμενες υπηρεσίες να παρασχεθούν και συνδυαστικά (κάποιες κασέτες/μπομπίνες/δίσκοι με τη Standard υπηρεσία και κάποιες με την Premium).

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την ψηφιοποίηση είναι ίδιος τόσο για τη Standard όσο και για την Premium υπηρεσία, με τη βασική διαφοροποίηση των υπηρεσιών να έγκειται στο βαθμό της επεξεργασίας του ψηφιακού αρχείου μετά την αρχική ψηφιοποίηση του υλικού. Πιο αναλυτικά:

 • Επιλέγοντας τη Standard υπηρεσία, γίνεται αποκοπή των κενών τμημάτων του αρχείου από την αρχή και το τέλος, καθώς και κανονικοποίηση (normalization) της έντασης του ήχου.
 • Επιλέγοντας την Premium υπηρεσία, πέραν της αποκοπής των κενών τμημάτων του αρχείου από την αρχή και το τέλος και της κανονικοποίησης της έντασης του ήχου (Standard υπηρεσία), γίνεται και αφαίρεση των πατημάτων (declicker), καθώς και αποθορυβοποίηση (noise removal).

Η χρέωση της Standard υπηρεσίας εξαρτάται από το είδος και τον αριθμό των προς ψηφιοποίηση κασετών/μπομπινών/βινυλίων/MiniDiscs, ενώ η χρήση της Premium υπηρεσίας έχει επιβάρυνση 3,00 Ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά αρχείο πλέον του Standard τιμοκαταλόγου.


Τιμοκατάλογος ψηφιοποίησης κασετών ήχου (ονομαστικής διάρκειας έως 60 λεπτών)

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα και το μέσο στο οποίο παραδίδονται τα ψηφιακά αρχεία. * Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.


CHOOSE

Your Plan

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Price

ΜΑΖΙΚΗ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ

71 και άνω κασέτες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

25+ εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

6,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΑ

μεγαλη

συλλογη

21-70 κασέτες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

7-25 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

7,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΑ

μικρη

συλλογη

4-20 κασέτες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

3-7 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

8,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΑ

βασικο


1-3 κασέτες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

2-3 εργάσιμες ημέρες


Δωρεάν δείγμα αρχείου

11,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΑ


Τιμοκατάλογος ψηφιοποίησης κασετών ήχου ονομαστικής διάρκειας άνω των 60 λεπτών (74min, 90min, 120 min), Δημοσιογραφικές κασέτες ήχου & MiniDiscs

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα και το μέσο στο οποίο παραδίδονται τα ψηφιακά αρχεία. * Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.


CHOOSE

Your Plan

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Price

ΜΑΖΙΚΗ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ

71 και άνω κασέτες ή MiniDisc

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

25+ εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

8,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΕΣ Ή minidisc

μεγαλη

συλλογη

21-70 κασέτες ή MiniDisc

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

7-25 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

9,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΕΣ Ή minidisc

μικρη

συλλογη

4-20 κασέτες ή MiniDisc

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

3-7 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

10,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΕΣ Ή minidisc

βασικο


1-3 κασέτες ή MiniDisc

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

2-3 εργάσιμες ημέρες


Δωρεάν δείγμα αρχείου

13,00 €

ΑΝΑ ΚΑΣΕΤΕΣ Ή minidisc


Τιμοκατάλογος ψηφιοποίησης μπομπινών ήχου (διαμέτρου καρουλιού έως 18 εκατοστών)

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα και το μέσο στο οποίο παραδίδονται τα ψηφιακά αρχεία. * Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.


CHOOSE

Your Plan

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Price

ΜΑΖΙΚΗ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ

71 και άνω μπομπίνες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

25+ εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

12,00 € 

ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

μεγαλη

συλλογη

21-70 μπομπίνες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

7-25 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

14,00 € 

ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

μικρη

συλλογη

4-20 μπομπίνες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

3-7 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

16,00 € 

ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

βασικο


1-3 μπομπίνες

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

2-3 εργάσιμες ημέρες


Δωρεάν δείγμα αρχείου

20,00 € 

ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για μπομπίνες οι οποίες περιέχουν έως δύο ηχογραφήσεις (mono) ή μια stereo στην ίδια περιοχή/κατεύθυνση της μαγνητοταινίας. Σε περίπτωση που η μαγνητοταινία έχει επιπλέον ηχογραφήσεις στη δεύτερη περιοχή/κατεύθυνσή, τότε υπολογίζεται ως νέα/επιπλέον έγγραφή.


Τιμοκατάλογος ψηφιοποίησης δίσκων βινυλίου 33 & 45 στροφών

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα και το μέσο στο οποίο παραδίδονται τα ψηφιακά αρχεία. * Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.


CHOOSE

Your Plan

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Price

ΜΑΖΙΚΗ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ

71 και άνω δίσκοι

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

25+ εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

7,00 € 

ΑΝΑ ΔΙΣΚΟ

μεγαλη

συλλογη

21-70 δίσκοι

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

7-25 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

8,00 € 

ΑΝΑ ΔΙΣΚΟ

μικρη

συλλογη

4-20 δίσκοι

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

3-7 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν παράδοση με BOX NOW

Δωρεάν δείγμα αρχείου

9,00 € 

ΑΝΑ ΔΙΣΚΟ

βασικο


1-3 δίσκοι

Παράδοση σε USB/HDD του πελάτη

2-3 εργάσιμες ημέρες


Δωρεάν δείγμα αρχείου

12,00 € 

ΑΝΑ ΔΙΣΚΟ


Κόστος επιπλέον υπηρεσιών (δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.):

 • Τα παραδοτέα αρχεία είναι mp3 ή wav. Για αρχεία άλλης μορφής πρέπει να προηγηθεί συμφωνία με τον πελάτη και υπάρχει πρόσθετη χρέωση 3,00 Ευρώ/αρχείο.
 • Εγγραφή ψηφιοποιημένου αρχείου σε δίσκο CD, με εκτυπωμένο ασπρόμαυρο label με τον αριθμό της κασέτας/μπομπίνας/βινυλίου/MiniDisc και χάρτινη θήκη: χρέωση 2,00 Ευρώ/CD.
 • Εξαγωγή αρχείων (ripping) από δίσκους CD/DVD: χρέωση 4,00 Ευρώ/CD-DVD.
 • Έλεγχος των πρώτων 5 λεπτών για ύπαρξη περιεχομένου προς ψηφιοποίηση: χρέωση 2,00 Ευρώ/τεμάχιο (η ταινία γυρίζεται στην αρχή της και ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο τα 5 πρώτα λεπτά. Η χρέωση ισχύει μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει περιεχόμενο ή το περιεχόμενο δεν είναι αυτό που ο πελάτης επιθυμεί να ψηφιοποιήσει).
 • Πλήρης έλεγχος για ύπαρξη περιεχομένου προς ψηφιοποίηση: χρέωση 5,00 Ευρώ/τεμάχιο (η ταινία γυρίζεται στην αρχή της και ελέγχεται στο σύνολό της. Η χρέωση ισχύει μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει περιεχόμενο ή το περιεχόμενο δεν είναι αυτό που ο πελάτης θέλει να ψηφιοποιήσει).
 • Έλεγχος κασετών παρουσία πελάτη: χρέωση 30,00 Ευρώ/ώρα, στην περίπτωση που ο πελάτης δεν προχωρήσει στην ψηφιοποίηση του υλικού του. Εάν ο πελάτης μάς αναθέσει σύνολο ή μέρος του ελεγμένου υλικού, τότε η συγκεκριμένη χρέωση διαμορφώνεται στα 15,00 Ευρώ/ώρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν το μήνυμά σας αφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Φορμίωνος 69-71, 16121, Καισαριανή, 4ος όροφος
ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 18:00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 210-7560244
EMAIL
info@officesupport.gr
Fax
+30 210-7563753

Φόρμα επικοινωνίας  Με την αποστολή της φόρμας, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω της ιστοσελίδας officesupport.gr συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για σκοπούς επικοινωνίας. Διάβασα τους Όρους Χρήσης/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική cookies και αντιλαμβάνομαι ότι έχω, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων μου.