Ψηφιοποιήσεις

Η ψηφιοποίηση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο εκσυγχρονισμού, ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς του παρελθόντος στο παρόν και το μέλλον.


Διατήρηση στο μέλλον

Με την μετατροπή κάθε χρήσιμου αρχείου από αναλογικό σε ψηφιακό, είμαστε πλέον σε θέση να ακολουθήσουμε την πορεία της τεχνολογίας, χωρίς να χάσουμε την επαφή μας με το παρελθόν, ενώ παράλληλα να αξιοποιήσουμε κάθε νέα δυνατότητα που μας παρέχεται, όπως αυτή της απομακρυσμένης πρόσβασης.

Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας συμβάλλει στη συντήρηση κάθε υλικού στο χώρο και το χρόνο, ενώ παράλληλα δίνει προστιθέμενη αξία σε κάθε στιγμή που έχουμε συλλέξει στην πορεία της ζωής μας.

Ψηφιοποίηση βιντεοκασετών

Τι είναι η ψηφιοποίηση;

Είναι η μετατροπή των αναλογικών αρχείων σε ψηφιακά, ώστε να μπορείτε να τα αναπαράγετε στον υπολογιστή, το CD/DVD player, το tablet ή ακόμα και στο κινητό σας τηλέφωνο. Τι καλύτερο από το να παντρεύεται το μέλλον με το παρελθόν; Τι πιο πολύτιμο από τις αναμνήσεις σας;

Οι υπηρεσίες ψηφιοποίησης που προσφέρουμε είναι:

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν την ψηφιοποίηση κασετών ήχου/εικόνας, μπομπινών ήχου και φωτογραφικού υλικού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες για μετατροπή του φυσικού αρχείου σε ηλεκτρονικό αρχείο. Για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας κατευθύνουμε προς τη σωστή λύση.

Με την ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης γίνεται έλεγχος ποιότητας σε όλα τα ψηφιακά αρχεία και παραδίδεται αναλυτική έκθεση η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε ψηφιακό αρχείο, αριθμό αντιστοίχισης με την πρωτότυπη κασέτα, χρονική διάρκεια σε γράφημα, καθώς και τυχόν παρατηρήσεις που συλλέξαμε κατά τη διαδικασία της ψηφιοποίησης και του ποιοτικού ελέγχου.


Πως γίνεται;


Επικοινωνία
Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail και ενημερώνεστε για το κόστος και το χρόνο παράδοσης της ψηφιοποίησης ήχου, εικόνας ή φωτογραφικού υλικού.

Παραλαβή
Μας αποστέλλετε το σχετικό υλικό μέσω ταχυδρομείου ή courier. Αν θέλετε να το φέρετε οι ίδιοι, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Ψηφιοποίηση του υλικού
Αυτά που θέλετε, έτσι ακριβώς όπως τα θέλετε. Πριν σας παραδώσουμε τα αρχεία, πραγματοποιούμε σχολαστικό έλεγχο ποιότητας.

Παράδοση ηλεκτρονικού αρχείου
Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα ψηφιακά σας αρχεία!

Δείτε Περισσότερα

Δείτε Περισσότερα


Οπτικοακουστικό υλικό

Βιντεοκασέτες VHS, Super-VHS, VHSc, Super-VHSc, 8mm, Hi8, Digital8, MiniDV SD, MiniDV HD, BetacamSP, DVCam

Δείτε Περισσότερα

Δείτε Περισσότερα


Ηχητικό υλικό

Κασέτες ήχου, δημοσιογραφικές κασέτες, μπομπίνες ήχου, δίσκοι βινυλίου και MiniDiscs

Δείτε Περισσότερα

Δείτε Περισσότερα


Φωτογραφικό υλικό

Φωτογραφίες, αρνητικά και slides


ISO 9001:2015

Από το 2011 η Office Support έχει αναπτύξει και εφαρμόσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2015. Το σύστημα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της εταιρίας καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό εδώ)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν το μήνυμά σας αφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Φορμίωνος 69-71, 16121, Καισαριανή, 4ος όροφος
ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 18:00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 210-7560244
EMAIL
info@officesupport.gr
Fax
+30 210-7563753

Φόρμα επικοινωνίας    Με την αποστολή της φόρμας, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω της ιστοσελίδας officesupport.gr συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για σκοπούς επικοινωνίας. Διάβασα τους Όρους Χρήσης/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική cookies και αντιλαμβάνομαι ότι έχω, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων μου.